Prometni režim v času gradbenih del na krožnem križišču Betin na Bledu


Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo je sporočila, da bo zaradi zahtevne izvedbe del na projektu izgradnje krožnega križišča na Betinu, med marcem in majem vzpostavljen spremenjen prometni režim.

Prva polovična zapora na zgornjem delu Betinskega klanca bo trajala od 4. marca do zaključka del v tej fazi, predvidoma do 24. marca. Promet bo usmerjan izmenično enosmerno s semaforjem, v konicah pa ročno. Dodatni usmerjevalci prometa bodo na voljo v Avsenikovem rondoju v Lescah in v krožnem križišču na vstopu v severno obvoznico.

Po zaključku prve polovične zapore bo promet potekal dvosmerno do 1. aprila, nato pa se bo promet usmerjal podobno kot med prvo polovično zaporo.

Druga polovična zapora na spodnjem delu bo trajala od 2. aprila do zaključka del v tej fazi, predvidoma do 21. aprila. Prometni režim bo enak kot pri prvi polovični zapori v marcu.

Od 21. aprila bo promet preusmerjen na novozgrajeni del krožnega križišča in bo potekal dvosmerno. Do konca maja bo urejen tudi kolesarski in peš promet mimo gradbišča po novozgrajenih površinah.

Gradbena dela bodo potekala 12 ur na dan, v nočnem času pa zgolj dovoz potrebnih materialov. V smeri proti Lescam bo predviden daljši interval spuščanja vozil, da se izognejo zastoji.

Če bodo vremenske razmere ugodne, bodo dela v prvi fazi zaključena pred 24. marcem in v drugi fazi pred 21. aprilom. Pri Direkciji se zahvaljujejo vsem uporabnikom za razumevanje in strpnost.

Vir: https://www.gov.si/novice/2024-02-21-prometni-rezim-v-casu-gradbenih-del-na-kroznem-kriziscu-betin-na-bledu/

Delite objavo:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Novice

Frizerski salon Kattsy

Vrhunsko frizersko izkušnjo v frizerskem salonu Kattsy.si v Radovljici.

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni.